A Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria 2016. szeptember 22-én egész napos konferenciát szervez Az önkéntesmenedzsment kihívások hosszú távon címmel. A program szervezésében közreműködő partnereink az Önkéntes Központ Alapítvány és a Szépművészeti Nonprofit Kft.

A konferenciát ajánljuk minden gyakorló önkéntes koordinátornak – akik hosszabb ideje dolgoznak a szakmában –, illetve bárkinek, aki érdeklődik az önkéntesség iránt.

A konferenciát moderált beszélgetés nyitja meg, melyben az önkéntesség hazai alakulásának meghatározó szereplői vesznek részt, majd az önkéntesség témájában hosszú távú tapasztalatot szerzett szakértők előadását hallgathatják meg, de workshopok keretében lehetőség nyílik majd egy-egy téma kibontására is, interaktív formában.

Szakmai résztvevők között szerepel Kusuma Barnett, a British Museum önkéntes programjának létrehozója és nyugalmazott koordinátora, Susan J. Ellis, az amerikai alapítású Energize Inc. szervezet vezetője, valamint olyan jelentős hazai szervezetek képviselői, mint a Máltai Szeretetszolgálat vagy a Hospice Alapítvány. 

A konferenciát intézményünk a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Programjának 10. évfordulója alkalmából szervezi.

Érdeklődni lehet a volunteer@szepmuveszeti.hu címen.

További információ, részletes programterv és jelentkezési lap: http://www.onkenteskonf.szepmuveszeti.hu/

Ha többet szeretne megtudni a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria Önkéntes Programjáról, tekintse meg a program honlapját: www.onkentes.szepmuveszeti.hu